25 de juny

plaça de l’era (consulta el plànol)

trobada de cultura popular

17.30 h inici plaça picasso

cercavila bastonera

amb:

Ball de Bastons del Clot
http://www.balldebastonsdelclot.cat/inici.html

La Bastonera de Sant Andreu
http://labastoneradesantandreu.blogspot.com/

Colla Bastonera Quico Sabaté
http://bastonersquico.blogspot.com/

Picadits de Vilassar de Mar
http://picadits.blogspot.com/

21.00 h

sopar popular

22.30 h

concert amb

pomelo ice

La música d’aquest grup està influenciada per grups com Rise Against o Offspring. Els seus membres provenen de Badalona, Teià i El Masnou.

belda i el conjunt badabadoc

Lo Mante, baixista de la Terra Ferma, el Marc Serrats, coànima de Xerramequ Tiquismiquis i guitarrista de Dijous Paella, i l’Eric Barrut, baterista militant del hard-bop i ex membre de la rereguarda de Dr Calypso, formen el conjunt Badabadoc. El Belda és un element, que canta i toca l’acordió, i l’heu pogut sentir amb Pomada, Mesclat o amb l’Ensaladilla so insistent. Plegats refan a ritme caribeny els grans èxits de la nostra música. L’Empordà de Sopa de Cabra esdevé un escà saborós, la Vall del Riu Vermell un rigui eurovisiu, la Catximba d’Umpah-pah un contratemps petaner i el S’ha acabat d’Els Pets una rumba lacrimògena.

http://badabadoc.cat/

pd fotlifoc

El Maresme, lliure i tropical. Amb aquesta frase, tant sentida en els darrers anys pel jovent de la comarca, aquest punxadiscos mataroní basa el seu espectacle, llançant ritmes a consciència des de l’escenari. Ritmes? Sí i molts, des del reggae al drum’n’bass, passant pel folc, ska, cúmbia, patxanga, electrònica… i com no podia faltar, la nostra rumba.

http://fotlifoc.blogspot.com/

Deixa un comentari